Artık Saçlara da Botoks Yapılıyor!

Kimyasal bakımların aksine vitamin, protein gibi saçın ihtiyacı olan bileşimlerden oluşan saç botoksu, saçınızı yeniden yapılandırıyor ve taze bir görünüm sağlıyor. Ayrıca diğer kimyasal bakımlar gibi işlem sonrası 1-3 gün arası saç yıkama engeli de bulunmuyor

İster profesyonel ortamda ister özel ürünleri satın alarak kendi evinizde yapabileceğiniz bu yeni saç bakım uygulaması uygulayan herkesi memnun bırakıyor. Etkisi saçın yapısına bağlı olarak 2-4 ay arası değişiyor. 

Özellikle kimyasal işlemlerden sonra yıpranmış saçları eski doğal, sağlıklı haline kavuşturan saç botoksu, ayrıca işlem görmemiş fakat tarama güçlüğü yaşanan saçlarda da başarılı sonuç veriyor. Mükemmel bir nemlendirme bakımı olan saç botoksu saçınızı ağırlaştırmadan sizi kabarık, taranmayan, kırık saçlardan kurtarıp, bebeksi yumuşaklıkta ve parlaklıkta saçlara kavuşturacak.

Bebeklerinki kadar yumuşak ve parlak saçları, ağırlaştırmadan ve uzun süreli koruma ile vadeden en yeni bakım: Saç botoksu. ​Hepimiz farklı farklı ürünler deniyor, saç bakımı ritüelleri yaratıyoruz. Bu farklılıklar tek bir amaçta buluşuyor; daha parlak, hacimli ve en önemlisi yumuşacık saçlar. Kuaförler saç bakımının saç sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun bolca altını çizdiği halde etkili ve uzun süre etkili bir saç bakımı bulmak zor. Saç botoksu uygulaması bu endişeyi ortadan kaldırıyor. 

İlgili Makaleler