Keşfet: COS Sonbahar/Kış 2018 Koleksiyonu

COS, ünlü sanat fotoğrafçısı Viviane Sassen imzalı Sonbahar/Kış 2018 kampanyasını sunmaktan mutluluk duyuyor.  Modüler ve yenilikçi koleksiyonu yansıtan kampanyanın modelleri Karen Elson ve Fernando Cabral, stil danışmanı ise Hannes Hetta. Çekimdeki kareler, çevrede yan yana yer alan tasarım elementlerden ve ham mataryelleri işleyen süreçten ilham alıyor. 

İsveç Österlen’de bulunan Kivik Sanat Merkezi dikkate değer bir mekan olarak göze çarpıyor. Sanat Merkezi, heykelsi formlar ve dokusal kontrast gibi bu sezon koleksiyonunun temelini oluşturan anahtar noktalar ile uyum içerisinde. Doğadaki ufukların beton yapılarla buluştuğu yerlerde, elyaf ve doğal pamuklar yeniden ölçümlenen teknik kumaşlarla buluşuyor. Kivik Sanat Merkezi’nde kalıcı serginin bir parçası olarak sergilenen eserler arasından Snøhetta tarafından tasarlanan Viewfinder ve Photobox isimli çalışmalar, Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunun öne çıkan temalarıyla iletişim içindeler.

Viviane Sassen’nın sanat fotoğrafçılığındaki geçmişi, koleksiyonun ana hatlarını farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor. Bedenlerin soyut bir biçimde tasvir edilmesi beden ve koleksiyon arasındaki sinerjiye ışık tutarken aynı zamanda doğal ve dokusal hareketliliğe de gönderme yapıyor. Teknik olarak yapılandırılmış titanyum grisi termoreaktif ceket organik çevreye bir tezat olarak sunulurken aynı zamanda alpaka yün kazak, beton çoğunluğa zıt düşüyor.

İlgili Makaleler