Zeynep Doruk Her Cuma Elio Sedef’de!

Beş yıldır sahne aldığı mekanda, kusursuz yorumu ve sahne performansıyla kendi hayran kitlesini oluşturan Zeynep Doruk, 90’lar Türkçe pop, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca şarkılardan oluşan repertuarıyla, beşinci yazında Sedef Adası’nda bulunan Elio Sedef sahnesinde olacak.

Atilla Özdemiroğlu, Garo Mafyan ve İstanbul Gelişim Orkestrası’nda yetişen, ardından Ajda Pekkan, Yalın ve Sertab Erener’in vokalistliğini yapan Zeynep Doruk, 19 yaşından beri profesyonel olarak şarkı söylüyor. İtalyan Lises,’nde okurken çift diploma almaya hak kazanan ve Roma’da bulunan La Sapianza Üniversitesi’nde Müzik, Gösteri Sanatları ve Edebiyat eğitimi aldı. Türkiye’ye döndüğünde, müzik tutkusunu artık profesyonelliğe dönüştürmek için çabalamaya başladı ve Amerika’da kaydettiği demolarla İstanbul Gelişim Orkestrası’nın kapısını çaldı. Böylece 4 yıl sürecek solistlik macerası başladı. Bu yıllarda, tam bursla girdiği İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü’nden ikincilikle mezun oldu. “Hayat Bilgisi”, “Sessiz Gemiler”, “Seksenler” gibi dizilerde rol aldı, birçok reklam filminin jingle’larını seslendirdi. Zeynep Doruk’un ilk albümü yakında MEYPOM etiketi ile piyasaya çıkacak.

Zeynep Doruk’un sahnesine, başarılı müzisyenler Eser Ünsalan, Ersin Gülseli, Evrim Aslan ve Onur Avdan eşlik ediyor. Mekana, belirli lokasyonlardan özel tekne ile ulaşmak mümkün.
Rezervasyon: 0 216 382 48

İlgili Makaleler